Købsbetingelser

På Usuna.dk er det sikkert og nemt at handle. Du har 14 dages fortrydelsesret og vi sørger for hurtige leveringer i sikker emballage.

Priser
Alle priser er i DKK inklusive moms (25%). Den gældende pris er den pris, der står i prislisten, den dag kunden bestiller. Vi tager forbehold for eventuelle trykfejl.

Betaling
På Usuna.dk kan du betale med Dankort og en række international kreditkort. Betaling via kreditkort er sikret via Teller, der er Nordens største udbyder af sikre betalingsløsninger. Du kan alternativt vælge at betale med PayPal.
PayPal er en tryg og nem betalingsmetode, der gør det muligt at betale uden at dele dine betalingsoplysninger. Når du betaler med PayPal, er berettigede køb automatisk dækket af PayPal Køberbeskyttelse, så du kan få dine penge tilbage, hvis noget skulle gå galt.

Levering
Normalt leveres din bestilling indenfor 3-7 hverdage. Hvis den bestilte vare er i restordre, meddeler vi beregnet leveringstid. Hvis et produkt ikke kan leveres indenfor 5 hverdage, meddeler vi dette, så du enten kan godkende senere levering eller annullere bestillingen.

Leveringsmåde
Vi sender vores pakker med post. Du kan hente din pakke, når det passer dig på et af Danmarks posthuse eller postbutikker. Mindre forsendelser sendes som 1:a klass brev (A Prioritaire).

Fejlagtig leveringsadresse
Hvis forsendelsen ikke kan leveres på grund af fejlagtig oplyst leveringsadresse, skal kunden betale eventuelle ekstra omkostninger.

Fragtpris
Fragtprisen afgøres af vægten i forhold til PostDanmarks priser. Priser inkl. fragt gælder kun for leverancer i Danmark. Ønskes levering udenfor Danmark, så kontakt os.

Reklamationer
Ved fejlagtig leverance eller hvis varen er defekt eller skadet, bedes du venligst kontakte os på tlf. +45 26 11 33 16 eller her snarest muligt, så vi kan udbedre fejlen. Fejlagtig eller skadet vare skal reklameres inden 14 dage.

Send ikke noget retur uden at kontakte os først. Vi sender dig et adressekort, så du fragtfrit kan returnere den fejlagtige vare. Vi sørger for eventuel erstatningslevering. Varer, der returneres med postopkrævning eller efterkrav, indløser vi ikke.

Åbent køb i 14 dage, Returret
Du har som forbruger ret til at fortryde dit køb inden 14 dage efter modtagelse. Vi kræver dog, at varen er uanvendt, og at den returneres i originalemballage med eventuelle originale papirer. Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du selv betale returfragten. Når vi har modtaget og kontrolleret varen, så sender vi et udbetalingskort eller indsætter beløbet for varens værdi på din konto. Husk at meddele os, hvorledes du vil have overført pengene.

Sikkerhed og tavshedspligt
Vi garanterer, at dine personlige oplysninger, e-mail adresse osv. aldrig udleveres til 3. person.

Ordrer fra udlandet
Vi kan for øjeblikket kun sende varer til Danmark. Ved forespørgsler fra øvrigt udland kontakt os.

Øvrigt
Mindreårige (under 18 år) må ikke fortage køb uden godkendelse af værge.
Usuna.dk tager forbehold for udsolgte varer samt for eventuelle trykfejl og ændringer af tekniske data, som er udenfor vores kontrol.

Force Majeure
Skulle levering være forhindret på grund af force majeure, fritager det Usuna.dk for ethvert ansvar, og Usuna.dk forbeholder sig ret til helt eller delvist at annullere aftalen, eller udskyde leveringen med den af forhindringen forårsagede forsinkelse ud over den i aftalen fastsatte leveringsfrist. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, blokade, afspærringer, vejret, politiske uroligheder, statsindgriben af hvilken som helst art, mangel på drivkraftmidler, naturkatastrofer eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for Usuna.dk kontrol, og som påvirker Usuna.dk muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.