Anmeldelser

Selvom Usunas kaffebreve kun har været relativ kort tid på markedet, har vi allerede fået en række fine anmeldelser.

Bloggen Interoasting skrev d. 7. maj 2014:

“Jeg blev overvældet over smagen fra kafferne. Stor smag fra små kaffebreve. Det er virkelig lækre kaffer er i brevene. Hvis man vil prøve gourmet kaffe på en nem måde, så har Usuna Coffee svaret på dine bønner. Klart at foretrække frem for andre kaffeløsninger i samme kategori.”

holybeansinhand-510x600

Altid frisk kaffe med Usunas kaffebreve

D. 2. april 2014, blev Usunas kaffebreve anmeldt af Aarhus Stiftstidende. Nedenstående citater kommer fra uafhængige anmeldere, der udtaler sig i artiklen:

“Lækker kop kaffe. Med en snert af noget eksotisk. man føler sig hensat til en veranda i Kenya med udsigt til en kaffeplantage, der bugner af bønner og arbejdere med hakker og stråhatte. Lidt bøvlet selv at skulle brygge kaffen, men besværet værd.”

“Skøn smagsoplevelse,som på den gode måde står i kontrast til kaffekandens timelange sorte chok. De tager lidt tid at brygge, men det er ventetiden værd”

“Dejlig kraftfuld uden at være syrlig. Skøn duft og smag”

“Kaffen havde en dejlig mild smag. Perfekt til kaffelatte-drikkerne, der helst vil dulme den til tider skarpe/kradse kaffesmag. Hvis man er espresso-typen vil man højst sandsynligt finde den en tand for mild. Til gengæld har kaffen en “rigtig” kaffesmag, som alternativer som Nescafé mangler”

Bloggen Cafezinho har anmeldt Usunas samarbejde med Holy Bean og skriver:

“Det er noget man kan smage i Usuna nye kaffefilter! Den første af deres filter jeg har smagt drejer sig om Carlos Minga, og det er en rung og krydret kaffe, som hænger længe i munden. Jeg ser dette som den gode ven på rejser eller som en backup, hvis man ender et sted med dårlig kaffe.”

“Nu kan Usuna noget fornuftigt! – Det er et must have for kaffe nørden som har brug for kvalitets kaffe på turen.”

Bloggen Tasteitoutsite.com skrev først produktet således:

“Det er vores mening at denne kaffeoplevelse er af de allerbedste, vi har haft, når man sammenligner med alternative turkaffe. Lækkert – tag at prøv det. Navnet er: Usuna.”

Usunas kaffebreve blev anmeldt på Espressobar.dk hvor vi bl. fik følgende skudsmål:

“… kaffebrevene er en rigtig god løsning til at få en kvalitetskaffe, når man er på farten, på kontoret, hvor man gerne vil undgå automatkaffen eller som en nem enkeltkopsløsning i hjemmet.”